CamperVerhuur Kroatië
Btw.nr.: NL854763971B01
Verhuur Verhuur Prijzen Prijzen Prijsopgave Prijsopgave Contact Contact Foto’s Foto’s
Kroatië
KvK.nr.: 62317113
Btw.nr.: NL854763971B01
Wild kamperen is verboden in Kroatië, er worden echter door de overheid steeds meer stukken grond (in het binnenland maar ook aan de kust) verpacht aan de lokale bevolking, die deze verhuurt als kampeerterrein. Zo kunt u op deze stukken grond de camper parkeren met de neus 5 meter van de zee.
Het vakantieland KROATIË. Kroatië is het vakantieland bij uitstek en bijzonder geschikt om met de camper te verkennen. Eigenlijk hebben alle campings alle voorzieningen voor camperstaplaatsen en de wijde variatie van het land biedt voor elk wat wils. Van wilde natuur tot uitgestrekte natuurlandschappen. Van azuurblauwe zee en toerisme tot historie en nationale parken. De bevolking is trots maar behulpzaam en vriendelijk. Het eten is er voortreffelijk en de prijzen zijn zeker niet overdreven.
Aan de rand van alle steden zijn grote supermarkten te vinden zoals Lidl, Spar en Kaufland. Hier kunt u gemakkelijk parkeren en uw boodschappen doen. De lokale produkten verdienen echter zeker de aandacht. Overal langs de (toeristische) weg wordt vers fruit en thuisgemaakte kaas en honing verkocht. De lokale wijn is over het algemeen goed te drinken. Het is zeker aan te raden een keer civapci (houtskool gebraden gehakt) met ui te proberen. Verse vis aan de kust is natuurlijk ook lekker op de bbq.
De nationale parken in Kroatië staan voornamelijk bekend om hun grotten en prachtige watervallen. De twee mooiste voorbeelden daarvan zijn te vinden in Plitvice en Krk. De parken zijn echt een "must see" en zeker de moeite waard om een volle dag voor uit te trekken. Bij beide parken zijn er campings vlak in de buurt. In Krk mag er zelfs gezwommen worden onder de waterval.
Homee Homee Kroatiee Kroatiee